Welkom bij Stef van Bakel koeltechniek

Stef van Bakel koeltechniek heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de horeca. Omdat wij een klein bedrijf zijn en alleen in Noord-Holland werkzaam zijn kunnen wij snel en adequaat handelen. Wij leveren, plaatsen en repareren bijna alle merken. Veel van onze klanten zijn door onze uitstekende service al meer dan 45 jaar klant bij ons!

NordCap leverbaar!

Vanaf vandaag is het gehele assortiment van Nordcap bij ons te bestellen. Hiermee is ons pakket aan koeltechnische producten uitgebreid met onder andere Alpeninox, ISA en natuurlijk NordCap zelf.

Lees meer: NordCap leverbaar!

Horeca koeling stuk ?!

Bij Stef van Bakel koeltechniek kunnen wij door onze jarenlange ervaring en regelmatige cursurssen bij onze leveranciers nagenoeg alle horeca koelingen repareren.

Dus als uw koelcel, vrieskast gekoelde werkbank of ijsblokjesmachine stuk is, bel ons voor een afspraak op

072-5647000

Lees meer: Horeca koeling stuk ?!

Energie investeringsaftrek

Wat betekent de EIA voor U:

EIA is de afkorting voor energie investeringsaftrek. Dankzij de EIA kunt U profiteren van een extra aftrekmogelijkheid van de fiscale winst. Om in aanmerking te komen voor de EIA dient U aan algemene voorwaarden te voldoen.

De meest belangrijke voorwaarden zetten wij hieronder voor U op een rij:

Lees meer: Energie investeringsaftrek

Onze merken

Alhoewel wij bijna alle merken kunnen leveren hebben wij natuurlijk wel een voorkeur. Bij de koekasten, vrieskasten en werkbanken prefereren wij Gram.

Bij de koel- en vriescelwanden werken wij graag met Isocab of Celltherm.

Lees meer: Onze merken