Nieuwe modellen bij Gram

SUPERIOR en ECO - 5e generatie Gram kasten

SUPERIOR en ECO - 5e generatie Gram kasten

SUPERIOR Plus 72 en ECO Plus 70 zijn de resultaten van een complete en radicale ontwerp-update van alle Gram Commercial hoogwaardige koel- en vrieskasten voor professionele keukens. Plus kasten zijn geschikt voor het 2/1 Gastro diep systeem.

Ontwerp voordelen

Baanbrekend design innovatie gecombineerd met de gepatenteerde oplossingen maken de twee nieuwe modellen in de Plus- serie eenvoudig te gebruiken voor het personeel in drukke professionele keukens. De kasten zijn gemakkelijk te reinigen, volledig geïntegreerde handgrepen, ingebouwd bedieningspaneel beschermd achter een nieuw bovenpaneel.

 

Belangrijk om te weten dat het nieuwe functionele ontwerp de prijs niet heeft beïnvloed. De nieuwe SUPERIOR Plus kasten zijn beschikbaar op hetzelfde prijsniveau als de topmodellen uit de vorige generatie koel-en vrieskasten. ECO Plus kasten geven gebruikers de mogelijkheid om een kwaliteit kast te verwerven tegen een zeer concurrerende prijs. Bovendien hebben beide modellen de unieke 5 jaar garantie.

SUPERIOR Plus is de voor hand liggende keuze voor de professionele keuken waar milieubelasting in combinatie met functioneel design en lager exploitaitekosten de eerste prioriteit hebben. Met een breedte van 70 cm, zijn de ECO Plus kasten een perfecte vervanging voor keukens welke hun energieverbruik en bedrijfskosten willen verlagen.

Met een jaarlijks energieverbruik van slechts 329 kWh/jaar (energietest EN441) zal SUPERIOR PLUS K 72 naar verwachting het A+ label krijgen, een energie klasse welke wordt geïntroduceerd op 1 juli 2017 volgens de richtlijnen zoals hierboven beschreven.

Over SUPERIOR Plus 72 en ECO Plus 70:
• SUPERIOR Plus onverslaanbaar laag energieverbruik, koelkast slechts 329 kWh/ per jaar (EN441)
• Verborgen en beschermd bedieningspaneel / Hoge IP-classificatie
• Hygiënisch eenvoudig te reinigen oppervlakken
• SUPERIOR Plus zijn standaard voorzien van 5 RvS roosters. ECO Plus standaard met 4 RvS roosters.
• SUPERIOR Plus 80 mm isolatie , ECO Plus 70 mm isolatie.
• Afmetingen in mm: h2100 x b700 x d895, bruto inhoud: 600 liter
• Flexibele en op maat gemaakte oplossingen.
• SUPERIOR Plus leverbaar met ingebouwde compressor, ECO Plus P70 leverbaar met ingebouwde of externe compressor
• Lancering medio 2014 - dubbeldeurs kast medio 2015